Optimális teljesítmény elérése a Minnesota Wild csapatánál

  • 2023.07.03. 10:56
  • Nagy Attila

A cikkhez kapcsolódó videóben Matt Harder vezető erőnléti edző bemutatja, hogy a Minnesota Wild miként törekszik az optimális teljesítmény fenntartására a szezon során.

Az NHL alapszakasza egy maraton, nem pedig sprint, és mivel minden csapat 82 meccset játszik egy alapszakaszban, az egyik legnagyobb kihívás az edzők és a játékosok számára az, hogyan lehet fenntartani a magas teljesítményt az egész szezonban.

Ebben a Firstbeat által szervezett webináriumban, Matt Harder, a Minnesota Wild vezető erőnléti edzője mutatja be, hogyan használják ki a Firstbeat Sports lehetőségeit az NHL-szezonban az edzésterhelés kezelésében, az optimális teljesítmény megőrzése és a sérülések elkerülése, valamint a hosszú távú játékosfejlesztés  támogatásának érdekében. 

A webinárium során Matt mélyen belemerült abba is, hogyan hasznosítja a Firstbeat rendszeréből kapott adatokat, hogyan tudja sikeresen kommunikálni és eljuttatni ezeket az információkat az edzőknek és a játékosoknak, és miért olyan fontos ez a csapat sikere szempontjából.

A videó és a Firstbeat rendszerrel kapcsolatos információk az alábbi képre kattiintva érhetők el.